Music 101 pt2.

Music 101 pt2.

  Μαζευτείτε τριγύρω μου παιδιά μου να σας μιλήσω για ένα γαμάτο συγκρότημα που ανακάλυψα αυτή τη βδομάδα (σε ευχαριστώ πολύ αυτόματη αναπαραγωγή του youtube). Το λοιπόν.....Palaye Royale....Κάτι αδέρφια από τον Καναδά που έφτιαξαν μια μπάντα και που δεν τους αξίζει να τους γνωρίζω μόνο εγώ και η μητέρα τους, γιατί όντως παίζουν φανταστικά....Αυτά είχα να πω, το καθήκον μου το έκαναν, ψαξτε τους, ακούστε τους και αγαπήστε τους....Εις το επανειδίν.

  Όχι εντάξει, τι με περάσατε για κανέναν λιγομίλητο τύπο, που δε λέει πολλά για να το παίξει μυστήριος...Σας παρακαλώ πολύ, αφού με ξέρετε...άμα αρχίσω να μιλάω δε σταματάω. Οι Palaye Royale, που λέτε, είναι το μπάστάρδο παιδί του Jack White και των Artic Monkeys μια βραδιά που τα έπιναν μαζί με τους Mando Diao, τον Tim Burton και τον David Bowie ο οποίος και βάφτισε το τραγουδιστή. Πρόκειται για μια fashion- art rock μπάντα όπως δηλώνει η ίδια, με rock n roll στοιχεία, glam rock και garage rock. Οι ίδιοι στα βίντεο κλιπ τους (πιστεύω και στα live τους, όταν τους δω θα σας πω) είναι σωστοί περφόρμερς που θα τους ζήλευαν και τα μεγαλύτερα καμπαρέ. Και γιατί το λέω αυτό?! Οι Palaye Royale, δε παίζουν μόνο μουσική, δε γράφουν μόνο τραγούδια, αλλά όλο αυτό το πλαισιώνουν μαζί με μια ιστορία -υπό τις οδηγίες του Burton- που σου παρουσιάζουν επί σκηνής.

  Πέρα αυτών, πραγματικά δεν έχω άλλα να πω...Είναι όντως μια εκπληκτική μπάντα, με σπάνιο ταλέντο. Τα κομμάτια τους είναι από εκείνα που θα σου κολλήσουν στο μυαλό με τη πρώτη και θα κουνάνε διακριτικά το πόδι σου στο ρυθμό τους μέχρι να παρασύρουν και το υπόλοιπο σώμα σου (γίνεται πολύ γρήγορα μην ανησυχείτε). Προσωπικό αγαπημένο το Mr. Doctor Man μαζί με ένα σωρό άλλα. Ragdoll, Ma Cherie, My youth generation, Don't feel quite right, How do you do, Sick boy soldier και μετά απλά αφήστε το autoplay στο enable..Ξέρει αυτό τι πρέπει να κάνει....


  Και επειδή το ένα δεν είναι ποτέ αρκετό και τα τρία είναι υπερβολή, πάμε και σε έναν δεύτερο καλλιτέχνη ονόματι Barns Courtney. Κατευθείαν από τη χώρα που ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τη μουσική, την Αγγλία, o Barns Courtney είναι μουσικός, τραγουδιστής και στιχουργός. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2015 και σε αυτα τα 3 χρόνια έχει βγάλει αρκετά αξιόλογα κομμάτια. Έχει βαριά country φωνή και κινείται σε Folk και Βlues rock ρυθμούς. Glitter & Gold, Fire, Champion είναι τρία κομμάτια που προσωπικά ξεχωρίζω. Και καλή ακρόαση.

Υ.Γ.1 Στη περίπτωση που ήσουν άρρωστος και έχασες το πρώτο μάθημα, εδώ σου έχω τα σος -->  https://gineffects.blogspot.com/2018/07/music-101.html

Υ.Γ.2 Να ακούτε μουσική παιδιά...και να μη μένετε στα ίδια, να ψάχνεστε και να το ζείτε στα άκρα....Spread the word!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Merry Christmas then