Music 101

Music 101

 Όπως υποσχέθηκα στο τελευταίο μου άρθρο, σήμερα έχει μάθημα μουσικής...Καλής, σωστής μουσικής...Έτσι λοιπόν, σαν άλλος Jack Black, σήμερα θα αναφερθούμε σε συγκροτήματα και καλλιτέχνες, λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό, που αξίζει όμως να ακούσετε τα κομμάτια τους.

Κεφάλαιο 1ο : Poet's and Pornstars

  Κλασσικό rock n' roll συγκρότημα, γέννημα θρέμμα στην Καλιφόρνια, άξιος συνεχιστής των Motley Crue, GN'R, Van Halen και λοιπών, οι Poets and Pornstars είναι ένα συγκρότημα που σίγουρα θα πρέπει να ακούσετε. Δυνατοί ήχοι, εκπληκτικά φωνητικά, στίχοι που σου μένουν και κομμάτια που θες να ακούσεις και μετά να ξανακούσεις. Έχουν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τον τίτλο "Poets & Pornstars" το 2005 και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, έχοντας αφήσει πίσω τους μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Τα κομμάτια του δίσκου είναι ένα και ένα και ακούγονται όλα στη διαπασών, ενώ η μπαλάντα "In the Dark" έχει τόσο ωραία φωνητικά και ένταση που ανατριχιάζει μέχρι και κουφό.
Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Αγαπημένα κομμάτια για να ξεκινήσετε: Get your kicks, Rock n roll, In the dark, My devil's song. (Βασικά όλος ο δίσκος)

Κεφάλαιο 2ο: Gin Wigmore

  Και από την Καλιφόρνια, περνάμε στη Νέα Ζηλανδία και την Virginia Wigmore ή για τους φαν της Gin Wigmore. H Gin, ξεχωρίζει για την εμφάνιση της και το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, αλλά και για την απίστευτη χροιά της φωνής της. Επηρεασμένη απο την Janis Joplin, Amy Winehouse και Brandi Carlile, η ίδια τραγουδά κατά βάση pop- rock κομμάτια, τα οποία έχουν την δύναμη να σε ξεσηκώσουν, να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε παρασύρουν στο ρυθμό τους. Πολλά από τα κομμάτια της Wigmore έχουν ακουστεί σε σειρές όπως το Grey's Anatomy, Teen Wolf  και Pretty Little Liars, καθώς και σε ταινίες ("Spy") και διαφημιστικά spots.
  Προσωπικά θεωρώ πως η Gin Wigmore με τη φωνή της και τα τραγούδια της είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι στιγμής στο είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύει. Απίστευτο ταλέντο, γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια. Αγαπάει αυτό που κάνει, αγαπάει τη μουσική και αυτό φαίνεται μέσα από τη δουλειά της. Απλά ακούστε την ερμηνεία της στο "These roses" και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Αγαπημένα κομμάτια : Black sheep, Oh my, These roses, Written in the water die regardless.


Κεφάλαιο 3ο: Highly Suspects

I can't f*cking breath, much less the truth και ξανά και ξανά και ξανά!!!
  Οι Highly Suspects, είναι μια αμερικανική ροκ μπάντα από τη Μασαχουσετη που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 2015 με τον πρώτο της δίσκο "Mister Asylum". H  δουλειά τους είναι εξαιρετική ενώ από το δίσκο ξεχωρίζει το κομμάτι "Lydia" το οποίο είχε προταθεί για Best Rock Song στα 58th Annual Grammy Awards. Για το συγκρότημα δεν έχω να πω και πολλά, μόνο το ότι πρόκειται για μια τριμελή μπάντα η οποία το ζει και μαζί της το ζούμε και εμείς.

Αγαπημένα κομμάτια : Lydia, Bloodfeather, Claudeland, Bath salts.


To be continued.....


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Merry Christmas then