Don't be another brick in the wall pt.2

Μαθητές μου, αναμονή τέλος. Ο δάσκαλος επέστρεψε με ακόμα περισσότερες πληροφορίες για εσάς και μόνο. Πράγματα που δε θα σας πει κανένας άλλος, διδάγματα ζωής. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, ξεκινάμε κατευθείαν.



1) Η Πάμελα Άντερσον αποκαλεί τα βυζιά της Έρνι και Μπέρτ.....Και μόλις έγινε my breast friend.

2) Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ γεννήθηκε σε γυναικείες τουαλέτες, κατά τη διάρκεια ενός χορού... Δεν έχω κάτι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Ακόμα και τη στιγμή που γεννήθηκε, βρισκόταν στο σωστό μέρος.

3) Στις ιταλικές εκλογές του Απριλίου 2008 συμμετείχαν πάνω από 180 κόμματα. Ανάμεσα τους και το "Κόμμα του δόκτορα Τσιρίλο των ανίκανων υπαρξιστών" και το "Κόμμα μην κωπηλατείς κόντρα στο ρεύμα".... Στο θέμα πολιτική, οι Ιταλοί μας έχουν βάλει τα γυαλιά από τον καιρό της Τσιτσολίνα, αλλά εμείς δε μαθαίνουμε.

4) Ένας Καναδός δικηγόρος έπεσε και σκοτώθηκε το 1993 από τον 24ο όροφο του Dominion Centre του Τορόντο, προσπαθώντας να διαμαρτυρηθεί, πως τα κρύσταλλα των παραθύρων είναι άθραυστα....Ο Άγιος Πέτρος που εκδίκασε την υπόθεση, έκρινε το δικηγόρο ένοχο.

5) Το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι χρυσό. Είναι ασημένιο με μια επικάλυψη από χρυσό... Θα είναι σα να είσαι πρώτος, αλλά θα είσαι δεύτερος. Όλα ψέμα τελικά.

6) Τον 19ο αιώνα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζων Άνταμς είχε για κατοικίδιο στο Λευκό Οίκο έναν αλιγάτορα....Γιατί μπορούσε.

7) Στην Κούβα η σφαγή μια αγελάδας τιμωρείται με οχτώ χρόνια φυλακή. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

8) Οι κοντοί άνδρες είναι πιο ζηλιάρηδες....Μιλάμε για επιστημονικά δεδομένα και έρευνες, όχι αστεία.

9) Ο Μπραντ Πητ είναι ένατου βαθμού ξάδερφος του Μπαράκ Ομπάμα. Η Αντζελίνα Τζολί είναι ένατου βαθμού ξαδέρφη της Χίλαρι Κλίντον.... Τι μας κρύβουν;!

10) Στη Γαλλία απαγορευέται να δώσεις σ'ένα γουρούνι το όνομα Ναπολέων... Για ποιο λόγο να έχεις γουρούνι και να αποφασίσεις να το βγάλεις Ναπολέων; Για ποιο λόγο βασικά να δώσεις όνομα σε ένα γουρούνι.

11) Η ασφαλιστική εταιρεία Hullberry στο Άμστερνταμ σε ασφαλίζει και για το ενδεχόμενο απαγωγής από εξωγήινους.... Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για ασφαλιστική στην Ολλανδία. Κάτι θα ξέρουν και θα σε ασφαλίζουν. Κάτι θα έχουν δεί.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Merry Christmas then